Onze aanpak

Met onze aanpak Inzicht, Actie, Resultaat helpt QOALZ organisaties om doelstellingen effectiever en efficiënter te kunnen realiseren.

Samen met organisaties verbeteren. Wij werken met een totaal oplossing gericht op inzicht creëren, actie uitvoeren en resultaten meten. Door onze kennis van business processen en IT zijn wij in staat om met klanten concreet te werken aan het realiseren van hun doelstellingen en verbeteren van de interne organisatie. Bijvoorbeeld op het gebied van proces- en risicomanagement, KPI’s, management informatie en onderlinge samenwerking.

Wij doen dit met een professionele aanpak maar met een hands-on begeleiding. Wij richten ons niet alleen op de resultaten maar ook op de menselijke kant die komt kijken bij veranderen en verbeteren.

1. Inzicht

Vanuit de concrete doelstellingen van jouw organisatie gaan wij samen op zoek naar de mogelijkheden om jouw doelstellingen eenvoudiger te kunnen realiseren.

Moeten processen worden beschreven of verbeterd worden? Dient er inzicht te komen in risico’s? Hoe wordt de data in de organisatie beheerd? Hoe komt de management informatie tot stand?

Zodra wij alle verbeter- en bespaarmogelijkheden in kaart hebben gebracht, maken wij hiervan een duidelijk stappenplan om tot actie te kunnen overgaan.

idee bedrijven apeldoorn

2. Actie

Vanuit het stappenplan gaan wij tot actie over. Gedurende deze fase helpen wij organisaties met:

  • Uitvoeren van het stappenplan
  • Bewaken van de voortgang van het stappenplan
  • Rapportage

Wij zorgen ervoor dat alle relevante stuurinformatie via een online dashboard wordt getoond. Naast continu inzicht in de financiële situatie zorgen wij dat ook alle andere informatie die bijdraagt aan de realisatie van jouw doelstellingen begrijpelijk wordt getoond.

Onze kennis van IT in combinatie met onze dashboard software zorgt ervoor dat alle benodigde data voor het online dashboard centraal wordt verzameld vanuit al jouw huidige systemen. Een ontwerp voor een online dashboard maken wij in één dag samen met jou op locatie.

Bedrijfsdoelstelling apeldoorn

3. Resultaat

Naast de continue monitoring van de resultaten in het online dashboard, bespreken wij ook periodiek persoonlijk de resultaten. Zijn er zaken die meer of minder aandacht moeten krijgen? Afwijkingen die niet waren voorzien? Is het gewenste (deel) resultaat gerealiseerd? Moeten de doelstellingen worden bijgesteld?

Hiermee zorgen wij dat organisaties blijvend kunnen verbeteren, kosten worden verlaagd en de kwaliteit van interne processen en data verbetert  waardoor de realisatie van doelstellingen effectiever en efficiënter plaatsvindt.

Qoalz online dashboard
Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!