Actieplan met 100% rendement


Ben jij klaar om door te groeien en jouw doelen sneller, beter en goedkoper te realiseren? Om ondernemers te helpen naar meer rendement hebben wij een praktisch en doeltreffend actieplan ontwikkeld.

Vanuit duidelijke doelstellingen processen verbeteren en daarmee de kwaliteit van data in jouw rapportages om betere beslissingen te kunnen nemen. Wij bieden je een compleet raamwerk met 5 heldere stappen. Met handige templates waar je stap voor stap meer inzicht krijgt en actie kan ondernemen om resultaten te verbeteren en doelstellingen echt sneller, beter en goedkoper te realiseren.

Het is eenvoudiger dan je wellicht denkt en ook voor organisaties tot 50 medewerkers een enorme kans. Het 5 stappen actieplan zorgt voor doelen realiseren op weg naar de duidelijke stip op de horizon.

Wat houdt het in?


Het actieplan met 5 stappen? Wat houdt dat in?
Het actieplan geeft je inzicht in de verborgen data- en rapportage mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Elk bedrijf is anders en heeft dan ook andere data en rapportages nodig voor inzicht en het nemen van beslissingen om bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren.

Wij hebben een uniek proces ontwikkeld met 5 duidelijke stappen wat jou in de gelegenheid stelt om exact te identificeren welke data en rapportages jouw onderneming op dit moment nodig heeft om bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren. En welke risico’s en kansen er zijn die daarop invloed kunnen hebben.

Dit proces zorgt ervoor dat je (snel) de verborgen data in kaart brengt en dat je vanuit daar een duidelijk plan van aanpak opstelt. Wat leidt tot het sneller, beter en goedkoper realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen en meer winst onder aan de streep.

Als je op zoek bent naar inzicht, structuur en heldere rapportages zodat je door kan groeien met jouw bedrijf dan is dit actieplan voor jou. 100% gegarandeerd succes.

Onderstaand zijn de 5 stappen van het actieplan kort toegelicht. Je kan ook het e-book downloaden met meer informatie en tips.

Stap 1: Doelstellingen bepalen


Bedrijfsdoelstellingen halen, begint met concreet beschrijven.

Het realiseren van bedrijfsdoelstellingen, is je ticket tot succes. Ieder mens wordt blij, gelukkig en zelfverzekerd van het halen van doelen. Dat zit in onze geest. Ze inspireren en motiveren, ze hebben een positieve invloed op je gedrag, ze verbinden en helpen bij het nemen van beslissingen. Met het stellen van doelen kun je je huidige situatie veranderen. Hoe kun je je ambities nou echt waarmaken? Het halen van bedrijfsdoelstellingen, begint met het concreet beschrijven ervan.

Stap 2: Bepalen van risico’s en kansen


Het bepalen van risico’s en kansen die van invloed kunnen zijn op jouw doelstellingen uit stap 1, krijgt veelal onvoldoende tijd of wordt volledig overgeslagen.

Vaak omdat het als ‘moeilijk’ wordt ervaren, maar het is geen hogere wiskunde. Wij werken met een eenvoudige manier om risico’s en kansen in je voordeel te laten werken en te koppelen aan jouw doelstellingen.

Met een aantal simpele stappen zorg je voor;
– Inzicht in de risico’s en kansen die jouw bedrijfsdoelstellingen kunnen beïnvloeden (positief en negatief)
– Direct weet welke processen in je organisatie aandacht verdienen om risico’s te managen

Stap 3: Verbeteren van bestaande processen


Het voordeel van inzicht in processen wordt vaak onderschat. Maar waar moet je beginnen?

Bij het verbeteren van processen zijn ondernemers vaak op zoek naar twee antwoorden op de vragen;
-‘met welke processen moet ik starten’ en
-‘hoe ga ik dat dan doen

In deze stap nemen we je mee om op een efficiënte manier processen vast te leggen zodat uiteindelijke verbeteringen in die processen ook echt waarde toevoegen.

Stap 4: Bepalen van KPI’s


Met KPI’s zorg je ervoor dat je jouw doelstellingen overzichtelijk kunt meten en waar nodig vroegtijdig kunt ingrijpen en bijsturen. Geen ellenlange rapporten maar indicatoren toegespitst op de realisatie van jouw doelstellingen.

Stap 5: Management informatie


De laatste stap van het actieplan gaat over management informatie. En is er in vele soorten en maten.

Bij het vormgeven van management informatie houden wij rekening met drie basisregels waaraan jouw informatie minimaal moet voldoen: snelheid, betrouwbaar en presentatie. Elke stap behandelen wij uitvoerig in het actieplan vanuit jouw huidige en gewenste situatie.

Demo aanvragen

Kennis maken? Neem contact of maak een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek.


Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!