Dashboard in één dag programma


Ontdek de verborgen mogelijkheden van data en rapportages voor jouw bedrijf en creëer meer inzicht, meer financiële nachtrust en meer resultaat. 100% gegarandeerd.

Wat gaan we doen tijdens “Dashboard in één dag”? 


In het programma “Dashboard in één dag” gaan we samen de verborgen data- en rapportagepotentie binnen jouw bedrijf zoeken. Elk bedrijf is anders en heeft dan ook andere data en rapportages nodig voor inzicht en het nemen van beslissingen om bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren.

Wij hebben een uniek proces ontwikkeld wat jou in de gelegenheid stelt om exact te identificeren welke data en rapportages jouw onderneming op dit moment nodig heeft om bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren.

Dit proces zorgt ervoor dat je (snel) de verborgen data in kaart brengt en dat je vanuit daar een duidelijk plan van aanpak opstelt voor een dashboard ontwerp.

Wat leidt tot het sneller, beter en goedkoper realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen en meer winst onder aan de streep.

Als je snel op zoek bent naar inzicht, structuur en heldere rapportages zodat je door kan groeien met jouw bedrijf dan is dit het programma voor jou.

De investering voor “Dashboard in één dag” bedraagt € 750 excl. BTW. Als je besluit om hierna een volledige dashboard oplossing door ons te laten ontwikkelen, wordt dit bedrag 100% in mindering gebracht.

Meld je aan voor "Dashboard in één dag"

Het probleem

Heb je je weleens afgevraagd wat nu het verschil is tussen succesvolle ondernemers die hun bedrijfsdoelen realiseren en ondernemers die (maar) NIET het gewenste resultaat behalen?

Het antwoord is eenvoudiger dan je denkt.

Succesvolle ondernemers beschikken over relevante data en een duidelijk proces om gegevens snel (geautomatiseerd) in duidelijke rapportages te kunnen analyseren om bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren. Ze hebben KPI’s bepaald zodat ze exact weten waar ze op moeten focussen (strategie) en streven naar het continue verbeteren van processen.

De meeste ondernemers werken nog met rapportages die te weinig opleveren; veel handmatig werk om rapportages op te stellen, relevante data bevindt zich in meerdere systemen die niet met elkaar gekoppeld zijn, onhandig gebruik van spreadsheet programma’s waardoor rapportages uiteindelijk foutgevoelig zijn, te laat worden opgeleverd.

Met helaas (vaak) het ongewenste resultaat; rapportages zijn niet geschikt om de juiste besluiten te nemen, bedrijfsdoelstellingen worden niet of te weinig gerealiseerd en daardoor geen duurzame groei.
Wat uiteindelijk resulteert in onzekerheid, (financiële) zorgen en stress, hetgeen ten koste gaat van de onderlinge samenwerking en andere belangrijke zaken in het leven.

De oplossing


De oplossing is minder ingewikkeld dan je denkt. Alleen is de vraag ben je bereid om te doen wat nodig is en (een aantal) huidige werkwijzen los te laten.

Als je hetzelfde blijft doen (wat iedereen doet), zul je nooit verder komen en zal je veel mogelijkheden, potentie en winst laten liggen. Daarnaast gaat het ten koste van de belangrijke zaken in het leven zoals; levensgeluk (relaties en gezondheid), vrijheid (financieel en tijd) en voldoening (bijdrage aan de dingen die belangrijk voor jou zijn). Als je andere resultaten wil is het belangrijk dat je het volgende doet.

1) Eerst analyseren (7 stappenplan) en vanuit daar een stabiele basis neerzetten vanuit de juiste strategie.

2) Zorgen voor een goede volgorde voor uitwerking van het 7 stappenplan dat gericht is op de data en rapportages die relevant zijn zodat doelen kunnen worden gerealiseerd.

3) De juiste stappen implementeren, processen verbeteren, onderweg testen en meten zodat je uiteindelijk met betrouwbare data en duidelijke rapportages bedrijfsdoelen gaat realiseren zodat je winstgevend en duurzaam bezig bent.

Natuurlijk komt er veel meer bij kijken, maar in grote lijn komt het hier op neer.

Neem de tijd om te analyseren waar de data en verborgen rapportage potentie zit in jouw bedrijf. Maak een compleet en duidelijk plan. En zorg dat je de juiste mensen om je heen verzameld die je begeleiden met de implementatie. Op deze manier zul je tot nieuwe en gewenste resultaten komen.

Het proces

Ons “Dashboard in één dag” programma is zo opgebouwd dat wij samen in 7 praktische stappen te werk gaan, waardoor het maken van een ontwerp ook haalbaar is én je daarmee direct zicht hebt waar je met meer resultaat jouw data en rapportage kan veranderen.

We beginnen in de eerste fase met een duidelijk framewerk van structuur en overzicht. We bepalen de doelstellingen/KPI’s zodat je vanuit deze basis het overzicht behoudt.

De tweede fase gaat over welke data nodig is en waar deze data zich bevindt om uiteindelijk de doelstellingen te kunnen meten en rapporteren.

In de derde fase gaan we de data structuren dat gaat zorgen voor een verbeterde geautomatiseerde verwerking, zodat je straks op de automatische piloot inzicht hebt in jouw KPI’s.

In de vierde fase gaan we ervoor zorgen dat de data een visueel verhaal gaat vertellen waardoor je op een voor jou gemakkelijke en natuurlijke manier naar jouw data kijkt.

In de vijfde fase gaan we jouw een implementatie plan geven in concrete stappen en actiepunten, zodat je exact weet hoe je een dashboard oplossing kan implementeren om jouw gewenste resultaat te bereiken.

Onderstaand hebben wij een kort overzicht van ons 7 stappenplan opgenomen

7 stappenplan apeldoorn

WhatsApp Stel direct je vraag!