Dashboard in één dag programma


Ontdek de verborgen mogelijkheden van data en rapportages voor jouw bedrijf en creëer meer inzicht, meer financiële nachtrust en meer resultaat. 100% gegarandeerd.

Wat gaan we doen tijdens “Dashboard in één dag”? 


In het programma “Dashboard in één dag” gaan we samen de verborgen data- en rapportagepotentie binnen jouw bedrijf zoeken. Elk bedrijf is anders en heeft dan ook andere data en rapportages nodig voor inzicht en het nemen van beslissingen om bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren.

Wij hebben een uniek proces ontwikkeld wat jou in de gelegenheid stelt om exact te identificeren welke data en rapportages jouw onderneming op dit moment nodig heeft om bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren.

Dit proces zorgt ervoor dat je de verborgen data in kaart brengt en dat je vanuit daar een duidelijk plan van aanpak opstelt voor een dashboard ontwerp.

Wat leidt tot het sneller, beter en goedkoper realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen en meer winst onder aan de streep.

Als je snel op zoek bent naar inzicht, structuur en heldere rapportages zodat je door kan groeien met jouw bedrijf dan is dit het programma voor jou.

De investering voor “Dashboard in één dag” bedraagt € 950 excl. BTW. Als je besluit om hierna een volledige dashboard oplossing door ons te laten ontwikkelen, wordt dit bedrag 100% in mindering gebracht.

Meld je aan voor "Dashboard in één dag"

Het proces

Ons “Dashboard in één dag” programma is zo opgebouwd dat wij samen in 7 praktische stappen te werk gaan, waardoor het maken van een ontwerp ook haalbaar is én je daarmee direct zicht hebt waar je met meer resultaat jouw data en rapportage kan veranderen.

We beginnen in de eerste fase met een duidelijk framewerk van structuur en overzicht. We bepalen de doelstellingen/KPI’s zodat je vanuit deze basis het overzicht behoudt.

De tweede fase gaat over welke data nodig is en waar deze data zich bevindt om uiteindelijk de doelstellingen te kunnen meten en rapporteren.

In de derde fase gaan we de data structuren dat gaat zorgen voor een verbeterde geautomatiseerde verwerking, zodat je straks op de automatische piloot inzicht hebt in jouw KPI’s.

In de vierde fase gaan we ervoor zorgen dat de data een visueel verhaal gaat vertellen waardoor je op een voor jou gemakkelijke en natuurlijke manier naar jouw data kijkt.

In de vijfde fase gaan we jouw een implementatie plan geven in concrete stappen en actiepunten, zodat je exact weet hoe je een dashboard oplossing kan implementeren om jouw gewenste resultaat te bereiken.

Onderstaand hebben wij een kort overzicht van ons 7 stappenplan opgenomen

7 stappenplan apeldoorn

Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!