Sturen op realtime cijfers


Kies voor een dashboard waar al jouw bedrijfsdata op één plek binnenkomt zodat je altijd en direct inzicht hebt in jouw bedrijfsresultaten en werkelijk grip hebt op jouw bedrijf. Niet langer weggelegd voor grote corporates, maar toegankelijk voor het MKB zonder complexe systemen en dure adviseurs.

 Alle relevante bedrijfsdata in één overzichtelijk dashboard

 Directe koppeling met je boekhoudpakket, Excel en meer

 Binnen 2 weken werkzaam

Slagkracht door meer inzicht in je bedrijf met de juiste cijfers

Van data naar inzicht.

Als ondernemer beschikt je over veel verschillende data zoals financiële gegevens, uren van medewerkers, doelstellingen en resultaten van jouw team(s) en persoonlijke KPI’s. Waarschijnlijk staan deze data ook bij jou in verschillende systemen, zoals in een boekhoudsysteem, een CRM systeem of in Excel sheets.

Hoe zou het zijn om met één druk op de knop direct en altijd realtime inzicht te hebben in jouw bedrijf? Om te weten wat er goed gaat, maar waar het ook beter kan om jouw bedrijfsresultaten en rendement verder te verbeteren.

Grotere corporates besteden veel geld aan de ontwikkeling van dashboards en dure adviseurs om deze data te analyseren, wij maken dit nu ook mogelijk voor het MKB. Zonder complexe systemen, dure adviseurs en in een doorlooptijd van 2 weken heb jij ook een op maat gemaakt dashboard voor jouw bedrijf.

Ervaringen

De ervaring van onze bestaande klanten. 

Wij zouden andere notaris kantoren en Mkb’ers deze oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

Van der Laan notariaat – Oldebroek

Lees hier het hele verhaal

Team QOALZ

Wat ons aansprak was een pragmatische aanpak met een bewezen, professionele software oplossing zonder een leger van adviseurs. Wij zouden andere bedrijven in het Mkb willen adviseren deze business intelligence oplossing zeker te overwegen als zij van data registratie naar inzicht willen overgaan. 

QWIEN – Alkmaar

Lees hier het hele verhaal

Qwien

QOALZ geeft altijd en overal inzicht in jouw onderneming

QOALZ koppelt al jouw data aan het dashboard en haalt deze data volledig automatisch op. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan het verzamelen van data of het opstellen van rapportages. Je kan daardoor veel meer tijd steken in het analyseren van de informatie en het nemen van de juiste beslissingen.

Door informatie uit verschillende bronnen te combineren in één overzichtelijk dashboard ontstaat een volledig beeld over jouw bedrijf, zowel financieel als operationeel. Hierdoor krijg je overzicht en rust om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

De verschillende mogelijkheden van de dashboards van QOALZ maken het mogelijk om overzicht te bewaren maar ook in te zoomen op specifieke onderdelen en details van jouw bedrijf. Deel bijvoorbeeld informatie met jouw medewerkers of maak dashboards voor jouw verkoopafdeling.

Meer over de functionaliteiten

Met een online dashboard…

Meer inzicht en betere prestaties realiseren

 Data automatisch uit jouw systemen zichtbaar in rapportages

 Geen handmatige werkzaamheden om data te verzamelen

 Geen handmatige werkzaamheden om rapportages op te stellen

Sneller bijsturen voorkomt onnodige kosten

 Informatie eenvoudig delen met medewerkers of accountant

Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!