Onderneem met inzicht in je data

Vind inzicht in je cijfers met KPI’s en neem onderbouwde beslissingen met actuele data in duidelijke overzichten. QOALZ biedt de oplossing om meer te halen uit je cijfers en KPI’s en je daarmee nieuwe inzichten te geven. Stuur op realtime financiële en bedrijfsgegevens en krijg weer financiële nachtrust. Zonder handmatig elke keer gegevens te moeten samenvoegen tot een overzicht.

En daarbij heb je de investering in een dashboard online al binnen een aantal maanden terugverdiend. QOALZ is de implementatie partner van de software van Target Dashboard.

   Snelle implementatie. Van data naar inzicht

   Koppel al jouw data naar KPI’s en automatiseer rapportages

   Korte terugverdientijd. Investering in een aantal maanden terugverdiend

Dashboard online: inzicht in de juiste cijfers

Van data naar actueel inzicht

Als ondernemer beschik je over veel verschillende data van je onderneming zoals financiële gegevens, uren van medewerkers, doelstellingen, operationele data, noem het maar op. Belangrijke data die veelal in verschillende systemen is opgeslagen, zoals in het boekhoudsysteem, CRM of in Excel software.

Wij zorgen dat jouw data voor je gaat werken. Zodat je met één druk op de knop direct en altijd realtime inzicht hebt in je KPI’s met een dashboard online.
Om te weten wat er goed gaat, maar waar het ook beter kan om jouw bedrijfsresultaten en rendement verder te verbeteren.

Zonder complexe systemen, dure adviseurs en snel beschikbaar. Zo heb jij je data op orde met kristalhelder inzicht met een dashboard online. 

QOALZ maakt jouw data inzichtelijk
in drie stappen

Inzicht en overzicht van je huidige situatie

Met ons praktische 7 stappenplan maken we met jou een foto van de huidige situatie. Vervolgens gaan we samen de data naar de gewenste situatie vertalen in een ontwerp.    
-> Lees meer

Ontwikkelen online dashboard

Wij zorgen dat je data tot leven komt vanuit het ontwerp. We verbinden je systemen met het dashboard, testen de data en zorgen dat de data visueel wordt weergegeven in je online dashboard.
-> Lees meer

Lancering van jouw online dashboard

Je krijgt alle ins en outs te zien van je online dashboard. Zo maak je een vliegende start met KPI’s die ertoe doen. En stop je met elke keer weer het handmatig verzamelen en maken van overzichten.
-> Lees meer

Altijd en overal inzicht in jouw onderneming

QOALZ koppelt al jouw data aan het dashboard en haalt deze data volledig veilig en automatisch op. 24/7. Stop met tijd besteden aan het elke keer weer verzamelen van data en het handmatig opstellen van rapportages.

Start met tijd steken in het analyseren van informatie en het nemen van de juiste beslissingen. Een investering heb je in een aantal maanden terugverdiend. Beloofd. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Download onze whitepaper 'Inzicht in je data'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor deze ondernemers is inzicht in hun cijfers eenvoudig en weer leuk

Van der Laan notariaat – Oldebroek

Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze dashboard oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

QWIEN – Alkmaar

Wat ons aansprak was een pragmatische aanpak met een bewezen, professionele software oplossing zonder een leger van adviseurs. Wij zouden andere bedrijven in het Mkb willen adviseren deze business intelligence oplossing zeker te overwegen als zij van data registratie naar inzicht willen overgaan.

Zelf zien hoe het werkt?

Neem beslissingen op basis van actuele feiten in een dashboard online. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan.