Data en dashboards

Vind inzicht in je cijfers en maak betere beslissingen met actuele data in duidelijke overzichten. QOALZ biedt de oplossing om meer te halen uit je cijfers en je daarmee nieuwe inzichten te geven. Zo stuur je op realtime financiële en bedrijfsgegevens en krijg je weer financiële nachtrust. Zonder handmatig elke keer gegevens te moeten samenvoegen tot een overzicht.

En daarbij heb je de investering in een dashboard online al binnen een aantal maanden terugverdiend.  

   Structuur in je bedrijfsdata met heldere processen leidt tot inzicht

   Beter inzicht leidt tot focus en resultaatverbetering

   Met financiële nachtrust en meer plezier tot gevolg

Dashboard online: Slagkracht door meer inzicht met de juiste cijfers

Van data naar actueel inzicht

Als ondernemer beschik je over veel verschillende data van je onderneming zoals financiële gegevens, uren van medewerkers, doelstellingen, operationele data, noem het maar op. Waarschijnlijk staan deze data ook bij jou in verschillende systemen, zoals in het boekhoudsysteem, CRM of in Excel sheets.

Hoe zou het zijn om met één druk op de knop direct en altijd realtime inzicht te hebben met een dashboard online? Om te weten wat er goed gaat, maar waar het ook beter kan om jouw bedrijfsresultaten en rendement verder te verbeteren.

Zonder complexe systemen, dure adviseurs en in een korte tijd beschikbaar. Zo heb jij je data op orde met kristalhelder inzicht met een dashboard online. 

QOALZ maakt jouw data inzichtelijk
in drie stappen

Inzicht en overzicht van je huidige situatie

Met ons praktische 7 stappenplan maken we samen met jou een foto van de huidige situatie. Vervolgens geven we een compleet inzicht in wat nodig is om data voor je te laten werken.
-> Lees meer

Ontwikkelen online dashboard

Wij gaan aan de slag en zorgen dat je data tot leven komt met een ontwerp. We testen de koppelingen en zorgen voor de visuele weergave van data die je helpen bij het nemen van beslissingen.
-> Lees meer

Lancering van jouw online dashboard

Je krijgt alle ins en outs te zien van je eigen online dashboard. Zo maak je een vliegende start met KPI’s die ertoe doen. En stop je met elke keer weer het handmatig verzamelen en maken van overzichten.
-> Lees meer

Altijd en overal inzicht in jouw onderneming

QOALZ koppelt al jouw data aan het dashboard en haalt deze data volledig automatisch op. 24/7. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan het verzamelen van data en het handmatig opstellen van rapportages. Steek meer tijd in het analyseren van de informatie en het nemen van de juiste beslissingen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Download onze whitepaper 'Inzicht in je data'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor deze ondernemers is inzicht in hun cijfers eenvoudig en weer leuk

Van der Laan notariaat – Oldebroek

Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze dashboard oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

QWIEN – Alkmaar

Wat ons aansprak was een pragmatische aanpak met een bewezen, professionele software oplossing zonder een leger van adviseurs. Wij zouden andere bedrijven in het Mkb willen adviseren deze business intelligence oplossing zeker te overwegen als zij van data registratie naar inzicht willen overgaan.

Zelf zien hoe het werkt?

Neem beslissingen op basis van actuele feiten in een dashboard online. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan.