Dashboard functionaliteiten

   Geen hardware of software installeren

   Werkt veilig online

   Ontworpen voor alle browserplatforms

Functionaliteiten van onze dashboards

We hebben de belangrijkste functionaliteiten van onze online dashboard software voor je op een rij gezet. Een online dashboard levert je extra tijd op. Tijd die je kunt besteden aan je klanten en maken van beslissingen op actuele informatie.

Gebruik je eigen systemen

Met onze online dashboards kan je gewoon gebruik blijven maken van je eigen systemen. We maken gebruik van beveiligde verbindingen met jouw systemen en onze dashboard software. We kunnen daarbij alle systemen koppelen aan onze software. Het ontwerp en laten maken van je online dashboard kost je weinig extra tijd.

Data presenteren

Het online dashboard biedt de mogelijkheid om jouw data op vele verschillende manieren te presenteren. Bijvoorbeeld via meters, stoplichten, scorecards, grafieken en trends. We hebben alle mogelijkheden hier voor je op een rij gezet.

Rapportages

Naast je online dashboard bieden wij je verschillende mogelijkheden om je dashboard te presenteren. Presenteer je dashboard op TV schermen, gebruik ze als presentatie of stuur je dashboard als PDF naar anderen.

Meer weten? Bekijk dan onze pagina over data en dashboards.

Van der Laan notariaat – Oldebroek

Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

Geen onnodige complexiteit

Wij bieden oplossingen die passen bij de ambities van onze klanten en waken voor onnodige complexiteit. Dit wordt door onze klanten altijd zeer gewaardeerd.
-> Lees meer

Uitstekende prijs/kwaliteit

De investering in een online dashboard heb je gemiddeld in 3 a 4 maanden terugverdiend. Wil je weten hoe? Neem dan direct contact met ons op.
-> Lees meer

Praktische expertise

Wij zetten online software in om het simpel te houden. Onze praktische kennis van bedrijfsdata en financiële besturing zetten wij in om dashboards te realiseren die je echt verder helpen.
-> Lees meer

F.A.Q.

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

Wij ontwikkelen het online dashboard voor je. Dit kost je dus geen extra tijd. Het enige wat we samen doen is het maken van het ontwerp van jouw online dashboard in één dagdeel. Bij de lancering laten wij je alle ins-en-outs zien zodat je direct kan starten. Wij regelen de rest.

Hoeveel kost een online dashboard mij?

Wij spreken liever van een investering dan van kosten ?. De investering is met name afhankelijk van het aantal systemen dat van waaruit data naar het online dashboard moet worden gekoppeld.

Een prijsopgave kunnen wij geven in een vrijblijvend adviesgesprek. Hiermee kunnen wij ook bespreken of een online dashboard voor jou een geschikte oplossing is.

Nadat het online dashboard live is, heb je een maandabonnement. Dit is inclusief support, hosting en het maken van kleine wijzigingen in jouw online dashboard.

Duurt een online dashboard maken ongeveer twee weken?

Ja, zodra wij samen het ontwerp hebben bepaald, duurt het ontwikkelen tot en met het lanceren van het dashboard ongeveer twee weken. Hierna kunnen wij altijd in overleg nog wijzigingen maken, die zijn opgenomen in onze support.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen QOALZ en bijvoorbeeld Power BI?

De belangrijkste verschillen hebben wij hier op een rijtje gezet.

Heb je nog vragen?

Laat eens wat van je horen, vinden we leuk!