HR Dashboard

   Geen hardware of software installeren

   Werkt veilig online

   Ontworpen voor alle browserplatforms

Op zoek naar een HR dashboard?

Wanneer je op zoek bent naar een HR dashboard ben je bij QOALZ aan het juiste adres. Wij hebben de oplossing waarmee al jouw HR gerelateerde data en informatie op één plek binnen komt. Een HR dashboard is dus een effectieve oplossing wanneer je in een oogopslag inzicht wilt in de HR zaken van jouw bedrijf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld productiviteit van medewerkers, contracten en alle basisgegevens om snel en simpel inzicht te hebben.

Wat is een HR dashboard?

Een HR dashboard geeft je in een oogopslag alle informatie die je nodig hebt. Dit dashboard wordt gedreven door data. Tijdens het opstellen van een dashboard koppelen wij zowel jouw bedrijfsdata als andere (big) data aan het dashboard. Vervolgens bepaal jij welke data je nodig hebt. Deze data wordt dan automatisch getoond.

Dit dashboard zorgt ervoor dat jouw rapportages altijd up-to-date en beschikbaar zijn. Stop met het handmatig verzamelen en bijwerken van gegevens. Start met een dashboard dat volledig geautomatiseerd. Zo hou je meer tijd over voor het analyseren van de data en kun je meer tijd besteden aan andere werkzaamheden.

De voordelen van een HR dashboard

Doordat het dashboard alle informatie automatisch verzameld, heb je snel inzicht in al jouw HR-zaken. Dit gaat vele malen sneller dan dat je de informatie in moet voeren, en bovendien wordt de foutmarge tot bijna nul verkleind. Je bespaart dus tijd, en daarmee ook geld. Deze tijd kun je weer besteden aan de bedrijfsvoering.

Met ons dashboard kun je ook makkelijk analyses maken. Deze analyses kun je weer gebruiken om positieve en negatieve aspecten in kaart te brengen, en waar nodig verbeteringen door te voeren. De invloed van dit systeem is dus groter dan je misschien denkt.

Hiernaast kunnen medewerkers ook toegang krijgen tot het dashboard waardoor de informatie door het hele bedrijf gedeeld kan worden. Het delen van deze informatie beperkt zich niet alleen tot jouw bedrijf en kan ook makkelijk gedeeld worden met eventuele financiële instanties of aandeelhouders.

Van der Laan notariaat – Oldebroek

Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

Geen complexiteit

Wij bieden oplossingen die passen bij de ambities van onze klanten en waken voor onnodige complexiteit. 
-> Lees meer

Uitstekende prijs/kwaliteit

De investering in een online dashboard heb je gemiddeld in 3 a 4 maanden terugverdiend. Wil je weten hoe? Neem dan direct contact met ons op.
-> Lees meer

Praktische expertise

Wij zetten online software in om het simpel te houden. Onze praktische kennis van bedrijfsdata en financiële besturing zetten wij in om dashboards te realiseren die je echt verder helpen.
-> Lees meer

F.A.Q.

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

Wij ontwikkelen het online dashboard voor je. Dit kost je dus geen extra tijd. Het enige wat we samen doen is het maken van het ontwerp van jouw online dashboard in één dagdeel. Tenslotte bij het lanceren laten wij je alle ins-en-outs zien zodat je direct kan starten. Wij regelen de rest.

Hoeveel kost een online dashboard mij?

Wij spreken liever van een investering dan van kosten ? De investering is met name afhankelijk van het aantal systemen dat jullie hebben van waaruit data naar het online dashboard moet worden gekoppeld.

Een prijsopgave kunnen wij geven in een vrijblijvend adviesgesprek. Hiermee kunnen wij ook bespreken of een online dashboard voor jou een geschikte oplossing is.

Nadat het online dashboard live is, heb je een maandabonnement. Dit is inclusief support, hosting en het maken van wijzigingen in jouw online dashboard.

Duurt een online dashboard maken twee weken?

Ja, zodra wij samen het ontwerp hebben bepaald, duurt het ontwikkelen tot en met het lanceren van het dashboard ongeveer twee weken. Hierna kunnen wij altijd in overleg nog wijzigingen maken, die zijn opgenomen in onze support.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen QOALZ en bijvoorbeeld Power BI?

De belangrijkste verschillen hebben wij hier op een rijtje gezet.

Heb je nog vragen?

Laat eens wat van je horen, vinden we leuk!