KPI Dashboard

Stap over van Excel naar een online dashboard

Een KPI dashboard, wat is dit precies?

KPI staat voor Kritische Prestatie Indicatoren. Deze indicatoren vormen een meetinstrument om prestaties van ondernemingen te meten en te analyseren. Wanneer je als bedrijf hiervan gebruik maakt wordt dit ook wel KPI management genoemd. Om KPI’s effectief te kunnen sturen heb je een KPI dashboard nodig. Op dit dashboard online kun je als bedrijf allerlei data en gegevens verzamelen. Dit maakt het overzichtelijk en gemakkelijk om KPI’s te monitoren en om zo bedrijfsdoelstellingen te halen. Waar veel bedrijven gebruik maken van een dashboard kpi Excel, maken wij gebruik van betrouwbare dashboard online software. Wij zijn implementatie partner van de online dashboard software van Target Dashboard.  

KPI dashboard in één dag

Lukt het jou niet om de doelstelling van jouw bedrijf te halen? Dan kan QOALZ jou hierbij ondersteunen! Wij helpen data te structureren, te optimaliseren en te presenteren in KPI dashboards online zodat jij jouw doelen kan realiseren. Dit doen wij vanuit ons programma ‘dashboard in één dag‘. Met dit programma maken wij met jou het ontwerp van jouw online dashboard. In de software wordt daarna alle data gestructureerd en al jouw KPI’s en stuurinformatie overzichtelijk gepresenteerd in het dashboard online. Zo creëren we overzicht en inzicht om doelstellingen gemakkelijker te behalen.

Hoe ziet dit programma dashboard online eruit?

Wat we gaan doen tijdens dit programma? Dat vertellen we je graag! Uiteraard wil jij zo veel mogelijk data en gegevens kunnen verzamelen en presenteren op jouw dashboard online. Om te bepalen welke data essentieel is volgen we samen ons stappenplan. Met dit bewezen stappenplan gaan we samen op zoek naar de data dat op jouw KPI dashboard online moet worden gepresenteerd. Wij maken geen dashboard kpi Excel, maar zijn partner van Target Dashboard. Met deze software verzamelen en structureren wij data en ontwikkelen KPI dashboards voor een diversiteit aan klanten.  

Van der Laan notariaat – Oldebroek
Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

Geen complexiteit

Wij bieden oplossingen die passen bij de ambities van onze klanten en waken voor onnodige complexiteit. 
-> Lees meer

Uitstekende prijs/kwaliteit

De investering in een online dashboard heb je gemiddeld in 3 a 4 maanden terugverdiend. Wil je weten hoe? Neem dan direct contact met ons op.
-> Lees meer

Praktische expertise

Wij zetten online software in om het simpel te houden. Onze praktische kennis van bedrijfsdata en financiële besturing zetten wij in om dashboards te realiseren die je echt verder helpen.
-> Lees meer

F.A.Q.

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

Wij zorgen voor het koppelen en structureren van alle data en zorgen dat deze data visueel wordt getoond in het online dashboard. Dit kost je dus geen extra tijd. Het enige wat we samen doen is het maken van het ontwerp van jouw online dashboard in één dagdeel. Bij het lanceren laten wij je alle ins-en-outs zien zodat je direct kan starten. Wij regelen de rest.

Hoeveel kost een online dashboard mij?

Wij spreken liever van een investering dan van kosten. De investering is met name afhankelijk van het aantal systemen van waaruit data naar het online dashboard moet worden gekoppeld.

Een prijsopgave kunnen wij geven in een vrijblijvend adviesgesprek. Hiermee kunnen wij ook bespreken of een online dashboard voor jou een geschikte oplossing is.

Nadat het online dashboard live is, heb je een maandabonnement. Dit is inclusief support, hosting en het maken van wijzigingen in jouw online dashboard.

Duurt een online dashboard maken twee weken?

Ja, zodra wij samen het ontwerp hebben bepaald, duurt het ontwikkelen tot en met het lanceren van het dashboard ongeveer twee weken. Hierna kunnen wij altijd in overleg nog wijzigingen maken, die zijn opgenomen in onze support.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen QOALZ en bijvoorbeeld Power BI?

De belangrijkste verschillen hebben wij hier op een rijtje gezet. Wij maken dbij gebruik van betrouwbare software van onze partner Target Dashboard. Zoek je een dashboard kpi Excel? Helaas kunnen wij je dan niet verder helpen. 

Heb je nog vragen?

Laat eens wat van je horen, vinden we leuk!