KPI Dashboard

Een KPI dashboard, wat is dit precies?

KPI staat voor Kritische Prestatie Indicatoren. Deze indicatoren vormen een meetinstrument om prestaties van ondernemingen te meten en te analyseren. Wanneer je als bedrijf hier gebruik van maakt wordt dit ook wel KPI management genoemd. Om KPI’s effectief te kunnen sturen heb je een KPI dashboard nodig. Op dit dashboard kun je als bedrijf allerlei data en gegevens verzamelen. Dit maakt het overzichtelijk en gemakkelijk om KPI’s te monitoren en om zo bedrijfsdoelstellingen te halen.

KPI dashboard in één dag

Lukt het jou niet om de doelstelling van jouw bedrijf te halen? Dan kan QOALZ jou hierbij ondersteunen! Wij helpen processen en informatie te optimaliseren en te presenteren in KPI dashboards zodat jij jouw doelen kan realiseren. Dit doen wij onder andere middels ons programma ‘dashboard in één dag‘. Met dit programma ondersteunen wij jou met het ontwerpen van jouw online dashboard. Op dit dashboard worden al jouw KPI’s en stuurinformatie overzichtelijk gepresenteerd. Zo creëeren we voor jou een duidelijk overzicht met jouw doelstellingen en kun je deze gemakkelijker halen.

Hoe ziet dit programma eruit?

Wat we gaan doen tijdens dit programma? Dat vertellen we je graag! Uiteraard wil jij zo veel mogelijk data en gegevens kunnen verzamelen en presenteren op jouw dashboard. Om te bepalen welke data essentieel is volgen we samen een stappenplan. Met dit stappenplan gaan we samen op zoek naar de data dat op jouw KPI dashboard moet worden gepresenteerd. Onderstaand zijn alle stappen kort toegelicht. Nadat we samen dit stappenplan zijn doorlopen komen we bij het eindresultaat; jouw KPI dashboard!
Van der Laan notariaat – Oldebroek
Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

Geen complexiteit

Wij bieden oplossingen die passen bij de ambities van onze klanten en waken voor onnodige complexiteit. 
-> Lees meer

Uitstekende prijs/kwaliteit

De investering in een online dashboard heb je gemiddeld in 3 a 4 maanden terugverdiend. Wil je weten hoe? Neem dan direct contact met ons op.
-> Lees meer

Praktische expertise

Wij zetten online software in om het simpel te houden. Onze praktische kennis van bedrijfsdata en financiële besturing zetten wij in om dashboards te realiseren die je echt verder helpen.
-> Lees meer

F.A.Q.

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

Wij ontwikkelen het online dashboard voor je. Dit kost je dus geen extra tijd. Het enige wat we samen doen is het maken van het ontwerp van jouw online dashboard in één dagdeel. Tenslotte bij het lanceren laten wij je alle ins-en-outs zien zodat je direct kan starten. Wij regelen de rest.

Hoeveel kost een online dashboard mij?

Wij spreken liever van een investering dan van kosten ? De investering is met name afhankelijk van het aantal systemen dat jullie hebben van waaruit data naar het online dashboard moet worden gekoppeld.

Een prijsopgave kunnen wij geven in een vrijblijvend adviesgesprek. Hiermee kunnen wij ook bespreken of een online dashboard voor jou een geschikte oplossing is.

Nadat het online dashboard live is, heb je een maandabonnement. Dit is inclusief support, hosting en het maken van wijzigingen in jouw online dashboard.

Duurt een online dashboard maken twee weken?

Ja, zodra wij samen het ontwerp hebben bepaald, duurt het ontwikkelen tot en met het lanceren van het dashboard ongeveer twee weken. Hierna kunnen wij altijd in overleg nog wijzigingen maken, die zijn opgenomen in onze support.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen QOALZ en bijvoorbeeld Power BI?

De belangrijkste verschillen hebben wij hier op een rijtje gezet.

Heb je nog vragen?

Laat eens wat van je horen, vinden we leuk!