Dashboard managementinformatie die je direct aanspreekt

Stuur op actuele en begrijpelijke informatie

Je weet dat informatie in deze tijd geld waard is. Immers actuele informatie kan je een voorsprong geven. En ervoor zorgen dat je met de juiste informatie de juiste beslissingen neemt. Zonder dat je hoeft te vertrouwen op meningen en gevoel.

Veel ondernemers maken nog gebruik van spreadsheets als Excel. Dat lijkt handig, maar is niet de slimste oplossing. Je besteed onnodig veel tijd aan het handmatig verzamelen van gegevens. Die je daarna weer handmatig moet toevoegen aan de spreadsheets. Waarbij ook de kans op fouten in de spreadsheets groot is. Kijk jij uiteindelijk nog naar de werkelijke actualiteit?

Maar hoe dan wel actueel inzicht in je cijfers?

Het lijkt vaak moeilijker dan het is om over te stappen naar actuele rapportages, zonder dat je onnodig veel tijd besteed aan het verzamelen en maken van overzichten. Daarbij komt dat veel informatie al in je onderneming beschikbaar is. Alleen is het niet slim aan elkaar gekoppeld.

Wij kunnen je helpen met dashboard managementinformatie. Samen met jou maken wij een ontwerp voor al je dashboard managementinformatie. Van het structureren van data tot het maken van het dashboard ontwerp. In één dag met ons praktische programma dashboard binnen 1 dag. Vervolgens gaan we aan de slag met het structureren van je data en het bouwen van het online dashboard, zodat we het binnen 2 weken kunnen lanceren. We laten je alle ins en outs zien zodat je direct aan de slag kan gaan.

   Meer inzichten en betere prestaties realiseren

   Data automatisch uit jouw systeem zichtbaar in rapportages

   Geen handmatige werkzaamheden om data te verzamelen

   Geen handmatige werkzaamheden om rapportages op te stellen

   Sneller bijsturen voorkomt onnodige kosten

   Informatie eenvoudig delen met medewerkers of accountant

Van der Laan notariaat – Oldebroek

Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

Geen onnodige complexiteit

Wij bieden oplossingen die passen bij de ambities van onze klanten en waken voor onnodige complexiteit.
-> Lees meer

Uitstekende prijs/kwaliteit

De investering in online dashboard managementinformatie heb je gemiddeld in 3 a 4 maanden terugverdiend. Wil je weten hoe? Neem dan direct contact met ons op.
-> Lees meer

Praktische expertise

Wij zetten online software in om het simpel te houden. Onze praktische kennis van bedrijfsdata en financiële besturing zetten wij in om dashboards te realiseren die je echt verder helpen.
-> Lees meer

F.A.Q.

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

Wij ontwikkelen het online dashboard voor je. Dit kost je dus geen extra tijd. Het enige wat we samen doen is het maken van het ontwerp van jouw online dashboard in één dagdeel. Tenslotte bij het lanceren laten wij je alle ins-en-outs zien zodat je direct kan starten. Wij regelen de rest.

Met welke software werken jullie?

Wij zijn partner van Target Dashboard. De software kenmerkt zich door eenvoud in gebruik zonder dat je programmeerkennis nodig hebt. 

De software stelt je in staat om data te structureren, te verrijken en te presenteren in oneindig veel mogelijkheden. 

Klanten bieden wij altijd de kennis aan om met hun eigen data zelf nieuwe dashboard weergaven te maken. 

Hoeveel kost een online dashboard mij?

Wij spreken liever van een investering dan van kosten. De investering is met name afhankelijk van het aantal systemen dat jullie hebben van waaruit data naar het online dashboard moet worden gekoppeld.

Een prijsopgave kunnen wij geven in een vrijblijvend adviesgesprek. Hiermee kunnen wij ook bespreken of een online dashboard voor jou een geschikte oplossing is.

Nadat het online dashboard live is, heb je een maandabonnement. Dit is inclusief support, hosting en het maken van wijzigingen in jouw online dashboard.

Duurt een online dashboard maken twee weken?

Ja, zodra wij samen het ontwerp hebben bepaald, duurt het ontwikkelen tot en met het lanceren van het dashboard ongeveer twee weken. Hierna kunnen wij altijd in overleg nog wijzigingen maken, die zijn opgenomen in onze support.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen QOALZ en bijvoorbeeld Power BI?

De belangrijkste verschillen hebben wij hier op een rijtje gezet.

Heb je nog vragen?

Laat eens wat van je horen, vinden we leuk!