Sales dashboard

Wat is een sales dashboard?

Een sales dashboard is een rapportage oplossing dat je kunt gebruiken om al je sales gerelateerde gegevens automatisch bij te houden. Dit is belangrijke informatie over de sales inspanningen die van belang zijn voor je bedrijf, een afdeling of een specifiek proces. Met de data uit zo’n dashboard kun je in een oogopslag zien wat de sterke en zwakke punten van je bedrijf zijn op sales gebied. Hiermee krijg je makkelijk inzicht in onder andere je leads, follow-ups, en uiteraard conversies. Wil je daarover meer weten? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Online sales dashboard van Qoalz

Een online sales dashboard kan zoals gezegd niet zonder data. Zowel bedrijfsinformatie als andere (big) data wordt automatisch gekoppeld en getoond met de juiste informatie in jouw rapportage. Je bepaalt éénmalig welke data je nodig hebt en deze wordt dan continu automatisch getoond in je dashboard. Hierdoor heb je 24/7 inzicht in de salesactiviteiten van jouw bedrijf en kun je in een oogopslag zien wat er goed of minder goed gaat. Op deze manier kan je op tijd ingrijpen als er iets mis dreigt te gaan of complimenten uitdelen wanneer alles op rolletjes loopt.

Heb je ook behoefte aan een sales dashboard? Dan ben je bij Qoalz aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten dashboards en staan te trappelen om je van dienst te zijn. Wij ontwerpen jouw dashboard binnen 1 dag op basis van jouw wensen en behoeften. Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp gaan wij direct aan de slag met het bouwen van het online dashboard zodat we het binnen 2 weken kunnen lanceren.

Voordelen van een sales dashboard

   Meer inzichten en betere prestaties realiseren

   Data automatisch uit jouw systeem zichtbaar in rapportages

   Geen handmatige werkzaamheden om data te verzamelen

   Geen handmatige werkzaamheden om rapportages op te stellen

   Sneller bijsturen voorkomt onnodige kosten

   Informatie eenvoudig delen met medewerkers of accountant

Van der Laan notariaat – Oldebroek

Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

Geen complexiteit

Wij bieden oplossingen die passen bij de ambities van onze klanten en waken voor onnodige complexiteit. 
-> Lees meer

Uitstekende prijs/kwaliteit

De investering in een online dashboard heb je gemiddeld in 3 a 4 maanden terugverdiend. Wil je weten hoe? Neem dan direct contact met ons op.
-> Lees meer

Praktische expertise

Wij zetten online software in om het simpel te houden. Onze praktische kennis van bedrijfsdata en financiële besturing zetten wij in om dashboards te realiseren die je echt verder helpen.
-> Lees meer

F.A.Q.

Wat is datamanagement?

Het organiseren van data op een effectieve en efficiënte wijze door de gehele onderneming. Zodat je gegevens kunt inzetten om inzicht te krijgen en doelen te kunnen realiseren.

Wat zijn de voordelen van datamanagement?

Hoe beter je in staat bent om data in te zetten voor (be)sturing van je onderneming, des te groter de voordelen die je ermee kan behalen. Denk bijvoorbeeld aan actueel inzicht in je cijfers, lagere kosten voor rapportages en concurrentievoordelen.

Is datamanagement complex om in te zetten?

Natuurlijk hangt het af van welke informatie behoefte er in de onderneming is en welke systemen er werkzaam zijn met relevante data. Maar met de mogelijkheden van nu is het (bijna) altijd mogelijk om data geautomatiseerd te verzamelen. Om vanuit één centraal punt actuele informatie te kunnen verschaffen.

Heb je nog vragen?

Laat eens wat van je horen, vinden we leuk!