Hoe werkt het maken van een online dashboard?

Een dashboard is hét ideale stukje software voor iedereen die de touwtjes graag in handen houdt en vooruit wilt komen. Het maakt in een oogopslag inzichtelijk waar je staat en waar knelpunten en kansen liggen. Als je de juiste stappen hebt gevolgd tenminste. Dan bevat het dashboard de informatie die leidt tot jouw toekomstvisie, dan zit je goed. Bij het maken van een online dashboard werken wij volgens een concreet stappenplan, die je helpt om data te structureren en visueel te maken, op weg naar betere besluitvorming en die bovendien een informatie- en inspiratiebron vormt voor alle collega’s. QOALZ is official partner van de software van Target Dashboard. 

Onze aanpak

   Met ons concrete stappenplan zorgen we voor structuur in je data en vertaling naar een ontwerp van het dashboard

   Na het ontwerp gaan we alle data uit jouw systemen verbinden met het online dashboard en visueel vertalen afgestemd op de gebruikers

   Veilig in de cloud snel aan de slag met volledig inzicht in al je data

Voordelen van ons online dashboard

Snelle implementatie.

Stop met het handmatig verzamelen van gegevens en handmatig maken van rapportages. Krijg altijd en overal inzicht in je cijfers. Volautomatisch. Met een korte implementatie in twee weken gerealiseerd. Dat werkt wel zo makkelijk.

Meer tijd, bespaar geld

Besteed meer tijd aan analyse van gegevens. Bespaar geld door minder tijd kwijt te zijn aan het maken van je rapportages. De investering in een dashboard heb je gemiddeld in 4 maanden terugverdiend. We berekenen dit altijd voor je vooraf.  

Delen is meer weten

Deel eenvoudig de inzichten van je online dashboard met anderen. Bijvoorbeeld via Tv-schermen met je medewerkers. Door informatie te delen krijg je met elkaar ook weer nieuwe inzichten die je helpen bij het realiseren van doelen voor nu en later.

Ontdek hoe je simpel je inzicht in je eigen data kan verbeteren. Inclusief ons 7 stappenplan voor een vliegende start.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van ontwerp tot inzicht

Met ons praktische ”Dashboard in één dag” programma zorgen wij dat je huidige data leidt tot beter inzicht en lagere kosten. In 7 stappen in maximaal één dag.

We beginnen vanuit een sterke basis: je doelstellingen/KPI’s. Zodat je vanuit deze basis inzicht krijgt. De tweede fase gaat over welke data je nodig hebt en in welke systemen deze data zich bevindt om je doelstellingen te kunnen meten. In de derde fase gaan we de data structureren voor een geautomatiseerde verwerking naar je dashboard. Daarna zorgen we ervoor dat je data een visueel verhaal vertelt, zodat je op de automatische piloot inzicht hebt in jouw KPI’s. In de laatste fase laten we zien je exact zien hoe de dashboard oplossing wordt geïmplementeerd.