Financieel inzicht

Wat levert de financiële pitstop mij allemaal op? 

   Inzicht in je financiële huishouding geeft richting aan je onderneming 

   Zodat je meer succes en winst kan behalen

   Met financiële nachtrust tot gevolg

Qoalz helpt je om financieel inzicht te verkrijgen 

Begin met ons over financieel inzicht realiseren en onze ogen gaan glimmen. Want, wat is er toch vreselijk veel moois te bedenken om ondernemers verder te helpen. Wil je ook ondernemen zonder zorgen over je boekhouding? Zeker weten dat je op tijd wordt geïnformeerd met actuele cijfers over hoe je ervoor staat?
Soms is het tijd voor een wake-up call… Of een ouderwetse check, check, dubbel check.

Geen zin in financiële rompslomp? Stel prioriteiten!

‘Wie schrijft, die blijft’, is het alom bekende spreekwoord. En wist je dat dit van oorsprong over het bijhouden van een goede boekhouding gaat? Als je je financiën goed bijhoudt, kun je je zaken overzien. Heb je financieel inzicht. Doe je dit niet, dan zal het je uiteindelijk duur komen te staan. En de tijd dat boekhouden iets is voor stoffige, oude mannen, is allang voorbij. Goed monitoren loont. Met als gevolg dat je duurzaam kan ondernemen. Wij helpen je daar graag bij. Geen dure pakken en dikke stropdassen, maar concreet en praktisch aan de slag. Samen.

Wirwar van bestanden en systemen

Zorg dat je toewerkt naar ons aloude motto: inzicht, actie, resultaat. Weet je niet waar je moet beginnen? Verzamel dan eerst alle relevante gegevens om je onderneming te kunnen sturen. De financiële data waarvan je denkt dat ze mogelijk invloed hebben op het reilen en zeilen van je bedrijf. Waarschijnlijk zal je ontdekken dat dat er veel meer zijn, dan je eigenlijk dacht. En dat het een aardige wirwar is van verschillende bestanden en systemen. Niet erg, heel normaal. Maar dit is wel waar het begint.

De data waar het om draait

Want wat je vervolgens gaat doen, is terug naar de basis. Wat wilde je ook alweer bereiken? Wat onderscheidt jou van de rest? Welke kansen wil je pakken en welke bedreigingen moet je in de gaten houden? En voor het hier en nu: waar verdien je op en waar laat je het geld liggen? Dit zijn de data waar het letterlijk om draait. Deze data verdienen het om een belangrijke plek te krijgen en om in de gaten gehouden te worden. Dit zijn de cijfers, die zorgen voor vuurwerk en de cijfers, die alarmbellen doen afgaan. Althans, dat zouden ze moeten.

Eén keer goed inrichten

Met de hand zaken bijhouden? Dat hoeft gelukkig al jaren niet meer. Toch niet helemaal wie schrijft, die blijft dus. Het is bijzonder tijdrovend en bovendien foutgevoelig. Kortom: het enige dat je hoeft te doen, is je zaken één keer goed inrichten en invoeren in een goed digitaal systeem. En op een manier, zodat je ook echt iets met de informatie kan. Je moet je data met elkaar laten communiceren. En met jou en je team. En eerlijk is eerlijk, wie dit goed wil doen, herhaalt deze exercitie af en toe. Want de wereld staat nu eenmaal niet stil. Wie digitaliseert en monitort, die blijft!
Wij helpen je daar graag bij voor een korte periode of voor de langere termijn als jouw financiële linker én rechterhand.

Financieel inzicht voor financiële nachtrust

Weet jij precies waarmee je geld verdient en wat je beter kunt veranderen omdat het niet rendabel is? Met financieel inzicht in je onderneming met begrijpelijke rapportages zorg je dat je lekker slaapt. Met financiële nachtrust dus. 

Bespaar tijd en geld met een goede basis

Merk jij de financiële lekkage in je onderneming op? Soms sluimert dit lang door als zij niet wordt opgemerkt. Terwijl zij vaak makkelijk is om te buigen. Met een goede administratie als basis.

Met passie en drive naar succes

Maar het maakt je wel kwetsbaar als je niet weet wat je goed doet en wat je kan verbeteren. Juist bij die ondernemers vinden wij het geweldig om tijdelijk hun partner in financiële groei te zijn. Om hun ogen te openen. Vanuit onze passie voor cijfers en inzicht.

Een investering in je onderneming

Met de 'Financiële Pitstop' krijg je inzicht in je onderneming. Van doelen stellen tot een soepele administratie. Met een concreet stappenplan. Gewoon lekker praktisch, zonder moeilijke taal. 

Download ons whitepaper 'Grip en inzicht in je financiën'.   

Download onze whitepaper 'Grip en inzicht in je financiën'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

F.A.Q.

Wat houdt de financiële pitstop in?

Met de financiële pitstop screenen we je financiële huishouding op 4 essentiële onderdelen. We gaan in op je financiële doelstellingen, administratieve processen, boekhouding en (financiële) informatie. Praktisch, vanuit onze jarenlange ervaring met ondernemer in het MKB.

Wat gebeurt er na de financiële pitstop?

Na de financiële pitstop ontvang je van ons een praktisch advies met een stappenplan dat je direct kunt toepassen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij dit advies. Daarna kan je ook besluiten om samen met ons te gaan werken om het stappenplan te realiseren.

Benieuwd naar de financiële pitstop?

Maak dan gelijk een afspraak