Financiële pitstop

Bekijk hier de 4 essentiële onderdelen van onze
financiële pitstop

Qoalz helpt je met het verkrijgen van financieel inzicht

Het zal je verbazen hoeveel ondernemers in het MKB er zijn die niet precies weten waarmee ze geld verdienen en wat ze beter kunnen veranderen omdat het niet rendabel is.
Zo’n financiële lekkage sluimert soms lang door als zij niet wordt opgemerkt.
Terwijl zij vaak makkelijk is om te buigen.

Financiën zijn voor veel ondernemers geen prioriteit. Zo lang het goed gaat tenminste. Ze doen liever waar ze goed in zijn, werken aan hun droom. Vaak leidt juist die passie en drive tot succes. Maar het maakt je wel kwetsbaar als je niet weet wat je goed doet en wat je kan verbeteren.

Juist bij die ondernemers vinden wij het geweldig om (tijdelijk) hun partner in financiële groei te zijn. Om hun ogen te openen. Vanuit onze passie voor cijfers en inzicht.

Wat levert de financiële pitstop je op? 

  Inzicht in je financiële huishouding waar je meer succes en winst kan behalen

Screening op 4 essentiële onderdelen van je onderneming

 Concreet stappenplan om duurzaam te kunnen blijven ondernemen

Met de Financiële Pitstop naar de volgende versnelling

Met onze financiële pitstop screenen wij je onderneming op 4 essentiële onderdelen van je financiële huishouding en buigen we de lekkage om naar winst. Door mee te denken en praktische oplossingen te bieden. Daarnaast zorgen we ervoor dat je het meeste daarna zelf kunt doen. Dat wil zeggen: goed kunnen monitoren wat de nieuwe werkwijze je oplevert. Vanuit een concreet stappenplan. Benieuwd hoe dit werkt? Connect, stuur ons een bericht of meld je aan voor een financiële pitstop, onze APK voor je bedrijf. We beloven je dat je na afloop precies weet wat er moet gebeuren om duurzaam te kunnen blijven ondernemen.

Financieel inzicht voor financiële nachtrust

Weet jij precies waarmee je geld verdient en wat je beter kunt veranderen omdat het niet rendabel is? Met financieel inzicht in je onderneming met begrijpelijke rapportages zorg je dat je lekker slaapt. Met financiële nachtrust dus. 

Bespaar tijd en geld met een goede basis

Merk jij de financiële lekkage in je onderneming op? Soms sluimert dit lang door als zij niet wordt opgemerkt. Terwijl zij vaak makkelijk is om te buigen. Met een goede administratie als basis.

Met passie en drive naar succes

Maar het maakt je wel kwetsbaar als je niet weet wat je goed doet en wat je kan verbeteren. Juist bij die ondernemers vinden wij het geweldig om tijdelijk hun partner in financiële groei te zijn. Om hun ogen te openen. Vanuit onze passie voor cijfers en inzicht.

Een investering in je onderneming

Met de 'Financiële Pitstop' krijg je inzicht in je onderneming. Van doelen stellen tot een soepele administratie. Met een concreet stappenplan. Gewoon lekker praktisch, zonder moeilijke taal. 

Download ons whitepaper 'Grip en inzicht in je financiën'.   

Download onze whitepaper 'Grip en inzicht in je financiën'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

F.A.Q.

Wat houdt de financiële pitstop in?

Met de financiële pitstop screenen we je financiële huishouding op 4 essentiële onderdelen. We gaan in op je financiële doelstellingen, administratieve processen, boekhouding en (financiële) informatie. Praktisch, vanuit onze jarenlange ervaring met ondernemers in het MKB.

Wat gebeurt er na de financiële pitstop?

Na de financiële pitstop ontvang je van ons een praktisch advies met een stappenplan dat je direct kunt toepassen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij dit advies. Daarna kan je ook besluiten om samen met ons te gaan werken om het stappenplan te realiseren.

Wat kost de financiële pitstop?

De investering voor de financiële pitstop is éénmalig € 750. 

Benieuwd naar de financiële pitstop?

Maak dan een afspraak voor een online kennismaking