KPI dashboard tool

KPI dashboard tool

Prestatiemanagement uitvoeren met een KPI dashboard oplossing maakt de voortgang inzichtelijk. Er blijft op deze manier namelijk altijd ruimte over voor verbetering. Echter dien je na verloop van tijd doelstellingen te actualiseren om de visie na te kunnen blijven streven. QOALZ biedt een op maat gemaakt systeem dat jouw data automatisch koppelt aan het dashboard. Omgezet in hapklare informatie. Ontdek wat jij hieraan hebt!

Het opstellen van een KPI dashboard tool

Bedrijfsdoelstelling apeldoornOndernemers in het MKB segment hebben ieder het doel om bedrijfsresultaten en rendement verder te verbeteren. Om dit te kunnen realiseren heeft ieder bedrijf een andere strategie om mee te werken. Een kant-en-klaar systeem werkt averechts en daarom nemen wij twee weken om het KPI dashboard met software als Excel en boekhoudsystemen te koppelen waarin je jouw huidige data verzameld. In gezamenlijk overleg maken we een template voor het KPI dashboard en bouwen we het op. Tenslotte lanceren wij de tool. Kies een programma dat bij jouw bedrijf past op onze website.

De functionaliteiten die een dashboard met zich meebrengt

Het dashboard is ingericht op gebruiksvriendelijkheid en ondersteunt de technologie waar je op dit moment gebruik van maakt. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hoef je zowel geen hardware als software te installeren, maar maak je gebruik van een online beveiligd programma dat toegankelijk is via alle browserplatforms inclusief pc, Mac en iPad. Tenslotte kan je data aan het online dashboard koppelen met alle systemen. Systemen kunnen bijvoorbeeld de volgende zijn:

  • API verbindingen met online systemen;
  • Verbinden met SQL databases;
  • Excel bestanden/Google sheets koppelen vanaf je eigen computer;
  • Website statistieken van Google Analytics.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heb je behoefte aan meer informatie? Twijfel dan niet en vul het contactformulier in. Is alles duidelijk, maar heb je behoefte aan een voorproefje om het op jouw eigen gemak te proberen? Vraag dan een demo aan. Hoe dan ook staan wij graag voor je klaar!

Volg ons ook op LinkedIn!

Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!