KPI dashboard

Een KPI dashboard, wat is dit precies?

KPI staat voor Kritische Prestatie Indicatoren. Deze indicatoren vormen een meetinstrument om prestaties van ondernemingen te meten en te analyseren. Wanneer je als bedrijf hier gebruik van maakt wordt dit ook wel KPI management genoemd. Om KPI’s effectief te kunnen managen is er een KPI dashboard nodig. Op dit dashboard kun je als bedrijf allerlei data en gegevens verzamelen. Dit maakt het overzichtelijk en gemakkelijk om KPI’s te monitoren en om zo bedrijfsdoelstellingen te halen.

KPI dashboard in één dag

Lukt het jou niet om de doelstelling van jouw bedrijf te halen? Dan kan QOALZ jou hierbij ondersteunen! Wij helpen processen en informatie te optimaliseren en te presenteren in KPI dashboards zodat jij jouw doelen kan realiseren. Dit doen wij onder andere middels ons programma ‘dashboard in één dag‘. Met dit programma ondersteunen wij jou met het ontwerpen van jouw online dashboard. Op dit dashboard worden al jouw KPI’s en stuurinformatie overzichtelijk gepresenteerd. Zo creëeren we voor jou een duidelijk overzicht met jouw doelstellingen en kun je deze gemakkelijker halen.

Hoe ziet dit programma eruit?

Wat we gaan doen tijdens dit programma? Dat vertellen we je graag! Uiteraard wil jij zo veel mogelijk data en gegevens kunnen verzamelen en presenteren op jouw dashboard. Om te bepalen welke data essentieel is volgen we samen een stappenplan. Met dit stappenplan gaan we samen op zoek naar de data dat op jouw KPI dashboard moet worden gepresenteerd. Onderstaand zijn alle stappen kort toegelicht. Nadat we samen dit stappenplan zijn doorlopen komen we bij het eindresultaat; jouw KPI dashboard!

7 stappenplan apeldoorn

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over het ontwerpen van een KPI dashboard of over ons programma? Lees meer over onze aanpak of neem contact met ons op! Wil je liever zelf aan de slag met ons stappenplan? Ook dat kan! Download hier ons E-book waarin wij ons stappenplan nader toelichten.

PS volg ons ook op LinkedIn!

Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!