KPI management

KPI management

Binnen jouw bedrijf richt je je op het nastreven van jouw bedrijfsdoelen. Deze doelen zijn vertaald naar KPI doelstellingen. KPI staat voor Key Performance Indicators. Omdat er meerdere indicatoren aan te wijzen zijn die ieder een eigen bijdrage leveren aan jouw bedrijfsdoelen, is er sprake van een database die uitpuilt. Daarnaast bevindt de data zich all over the place en kost het veel tijd om de gegevens te analyseren. Daardoor duurt het ook langer voordat je de nodige veranderingen aan kunt brengen om jouw bedrijfsdoelen te realiseren. QOALZ brengt daar verandering in!

Belang van KPI management

Omdat beslissingen met betrekking tot de missie, visie en strategie hogerop worden genomen, houdt de manager zich bezig met KPI management. KPI doelstellingen bepalen namelijk voor een merendeel welke richting een bedrijf op gaat. QOALZ biedt KPI management software waardoor geen tijd meer besteed hoeft te worden aan het verzamelen van datagegevens en het opstellen van rapportages. Daarnaast faciliteren wij de communicatie tussen jou en verschillende afdelingen door informatie te visualiseren aan de hand van een online dashboard. Hoe dat eruit ziet beschrijven we als volgt!

KPI management door dashboard tool te implementeren

Terwijl je normaal gesproken data handmatig uit onder andere Excel, Dropbox, Google Analytics en de SQL-database of -systeem moet halen, koppelen wij het online dashboard automatisch met deze databases, wat dat werk overbodig maakt. Dit scheelt je een hoop tijd in het verzamelen en presenteren van informatie. Het online dashboard biedt de mogelijkheid om jouw data op verschillende manieren te presenteren. Neem bijvoorbeeld meters, stoplichten, tabellen en heatmaps. Het is daarnaast niet nodig om nog een extra softwareprogramma of hardware aan te schaffen. Makkelijk en eenvoudig bereikbaar via online browserplatforms inclusief pc, Mac en iPad. Vraag hier een gratis demo aan en ontdek zo waar we het echt over hebben.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wij hopen jou een idee te hebben kunnen geven over het belang van KPI management en hoe QOALZ aan de hand van een online dashboard dit proces vergemakkelijkt. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor je klaar!

Volg ons ook op LinkedIn!

Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!