Jij onderneemt, wij boekhouden online

Het bijhouden van je administratie is voor veel ondernemers een hele klus.
Je moet verstand hebben van boekhouden en allerlei fiscale zaken als de BTW en jaarlijkse inkomstenbelasting. Als je eigen online boekhouder hebben wij je boekhouding in een handomdraai onder de knie. Wij helpen je naast boekhouden online ook met advies. 

Als online boekhouder werken wij met heldere tarieven. Geen gedoe, gewoon een vast bedrag per maand. Zo betaal je nooit voor iets wat je niet nodig hebt. Geen hoofdpijn meer over je boekhouding en fiscale aangiften.

Boekhouden online combineren wij bij veel klanten met het off line bespreken van de financiële cijfers. Per maand, kwartaal of elke vorm die bij jou fase als ondernemer past. Zo heb je de voordelen van een online boekhouder met het persoonlijk contact van je adviseur.  

Doe waar jij goed in bent

Geen gedoe bij QOALZ

Snel, simpel en veilig jouw complete boekhouding in de cloud. Wil je het zelf doen waarbij wij je helpen of compleet uitbesteden? Geen probleem, samen kijken we wat voor jou het beste werkt. Zo heb je altijd de oplossing die past bij jouw situatie.

Vast bedrag per maand

Vooraf weet je precies wat boekhouden online per maand kost. Geen opstartkosten en gemakkelijk overstappen. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Wij werken samen met alle online boekhoudsystemen.

Bespaar geld en tijd

Minder tijd besteden aan je boekhouding is meer tijd hebben voor je klanten. En je maakt gebruik van alle fiscale regelingen. Start met geld besparen en doe de dingen waar je blij van wordt. Haal de boekhoudstress direct uit je agenda.

Met je online boekhouder zijn je boekhouding en fiscale aangiften
goed geregeld

Hoe wij je helpen met je boekhouding

Kennismaking

Als ondernemer focus jij je op jouw business. Maar je moet daarbij ook je boekhouding op orde hebben. Tijdens een (online) kennismaking bespreken wij je wensen en de mogelijkheden. Je hoort van ons direct wat je abonnement per maand kost.
Wel zo duidelijk!

Administratie starten

Zodra we gaan samenwerken zorgen wij ervoor dat al je boekhoud zaken snel en efficiënt geregeld worden. Met je online boekhouder wordt je administratie een makkie. Doe je liever de boekhouding zelf? Dan kijken wij over je schouder mee en zorgen dat je cijfers in de juiste volgorde blijven staan.

Bereikbaar bij vragen

Heb je vragen of loop je ergens vast?
Wij zijn bereikbaar via de socials en ook buiten kantoortijd helpen we je graag verder.

Aan de slag

Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem contact met ons op en we vertellen je graag hoe je boekhouding weer leuk wordt.

Ook voor deze ondernemers
is de boekhouding weer fun

T. J. H. Joosten – Joosten Company

Dankzij de online administratie van QOALZ is onze administratie continu actueel. Eenvoudig en snel sturen wij onze facturen naar de online administratie, waarna wij maandelijks een mooie en overzichtelijke rapportage krijgen hoe wij er financieel voor staan.

Van der Laan notariaat – Oldebroek

Wij zouden andere notariskantoren en Mkb’ers deze dashboard oplossing zeker aanraden. Ik ben nu veel beter in control en neem daardoor betere beslissingen voor mijn bedrijf.

Loof – Amsterdam

Heel prettig om QOALZ aan m’n zijde te hebben voor mijn administratie. We zijn nog maar net onderweg maar het geeft me nu al rust. Ik heb zowaar zin om met m’n financiën aan de slag te gaan.

Tarieven

   Wij werken met een abonnement met een vast maandelijks bedrag. Geen kleine lettertjes of adders onder het gras. Er is al een compleet abonnement vanaf € 49 per maand.

   Je betaalt je abonnement per begin van elke kalendermaand.

   Verandert je situatie? Heb je behoefte aan meer begeleiding? Geen probleem, dan passen we het abonnement daarop aan.