Een online boekhouder voor MKB ondernemers

Wat houdt de online boekhouder MKB in?

We verzorgen je administratie compleet digitaal van A tot Z. Alle facturen stuur je eenvoudig via je eigen email naar je online administratie. Ook naar je bankafschriften heb je geen omkijken meer. We koppelen deze namelijk direct aan je online administratie. En de rest doen wij. En heb je een vraag over je boekhouding of fiscale aangifte? Wij helpen je graag met vragen en advies. We begrijpen dat je daar overdag niet altijd aan toe komt. Daarom zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar of komen bij jou op locatie. Wel zo gemakkelijk. 

Een vast maandbedrag

We verzorgen compleet digitaal je boekhouding en fiscale aangiften tegen een vast maandbedrag. Zo weet je vooraf altijd wat je betaalt. Geen addertjes onder het gras. Wij werken met verschillende abonnementen zodat er altijd een abonnement is voor jou. Zo betaal je nooit teveel voor je online boekhouding. Voor andere werkzaamheden die niet in je abonnement zijn opgenomen kan je ook bij ons terecht. Plan dan een afspraak met ons in. Hiervoor maken wij gebruik van een vast uurtarief of maak gebruik van onze strippenkaarten.

Overstappen?

Het lijkt vaak moeilijker dan het is om over te stappen van de ene naar de andere boekhouder. Wij zorgen ervoor dat dit snel en simpel gaat. Zonder stress over je boekhouding.
Loof – Amsterdam
Heel prettig om QOALZ aan m’n zijde te hebben voor mijn administratie. We zijn nog maar net onderweg maar het geeft me nu al rust. Ik heb zowaar zin om met m’n financiën aan de slag te gaan.

Geen complexiteit

Wij bieden oplossingen die passen bij de ambities van onze klanten en waken voor onnodige complexiteit.
-> Lees meer

Uitstekende prijs/kwaliteit

Wij zorgen voor een professionele verwerking van je boekhouding voor een vast bedrag per maand. Daarbij kan je flexibel onze andere diensten inzetten. Wil je weten hoe? Neem dan direct contact met ons op. -> Lees meer

Je boekhouding weer leuk

Wij maken finance weer leuk en helpen je bij vragen. Wij zorgen voor je boekhouding, zodat jij meer tijd hebt om je bezig te houden met wat belangrijk is om je bedrijf succesvol te laten zijn.
-> Lees meer

F.A.Q.

Hoe kan ik starten?

Neem contact met ons op. Zodra we je gegevens hebben ontvangen nemen wij uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op. Je ontvangt van ons dan alle informatie, zodat we samen meteen aan de slag kunnen gaan.

Voor de verwerking van je boekhouding, lever je via de app of per mail al je facturen en bonnetjes aan en wij verwerken dit in je online boekhouding.

Voor wie is jullie online boekhouding geschikt?

Wij werken met diverse MKB ondernemers samen. Bij de een zijn wij hun ‘financiële afdeling’, bij de ander verzorgen wij alleen de boekhouding. Je bepaalt zelf van welke diensten je gebruik wilt maken.

Wat is in het abonnement opgenomen?

Bij al onze abonnementen verwerken wij je volledige (salaris) administratie, verzorgen de BTW aangifte, maken de jaarcijfers en verzorgen de jaarlijkse inkomstenbelasting aangifte en/of vennootschapsbelasting. Het abonnement op de software voor de online administratie is ook opgenomen in het maandelijks abonnement. Je kan je abonnement per maand opzeggen.

Wat kost jullie online boekhoud service?

Wij bieden verschillende abonnementen aan. Je kan daarbij zelf kiezen welk abonnement het beste bij je past.

Heb je nog vragen?

Laat eens wat van je horen, vinden we leuk!