Online boekhouder ZZP

Wat houdt de online boekhouder ZZP in?

We verzorgen je administratie compleet digitaal van A tot Z. Alle facturen stuur je eenvoudig via je eigen email naar je online administratie. Ook naar je bankafschriften heb je geen omkijken meer. We koppelen deze namelijk direct aan de online administratie. En de rest doen wij. En heb je een vraag over je boekhouding of fiscale aangifte? Dan stel je deze snel en eenvoudig aan je online boekhouder ZZP. Wij helpen je graag met vragen en advies. We begrijpen dat je daar overdag niet altijd aan toe komt. Daarom zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar. Wel zo gemakkelijk. 

Een vast maandbedrag

We verzorgen compleet digitaal je boekhouding en fiscale aangiften tegen een vast maandbedrag. Zo weet je vooraf altijd wat je betaalt. Geen addertjes onder het gras. Wij werken met verschillende abonnementen zodat er altijd een abonnement is voor jou. Zo betaal je nooit teveel voor je online boekhouding.

Overstappen?

Het lijkt vaak moeilijker dan het is om over te stappen van de ene naar de andere online boekhouder ZZP. Wij zorgen ervoor dat dit snel en simpel gaat. Zonder stress over je boekhouding.

T.J.H. Joosten – Joosten Company
Dankzij de online administratie van Qoalz is onze administratie continu actueel. Eenvoudig en snel sturen wij onze facturen naar de online administratie, waarna wij maandelijks een mooie en overzichtelijke rapportage krijgen hoe wij er financieel voorstaan.

Geen complexiteit

Wij bieden oplossingen die passen bij de ambities van onze klanten en waken voor onnodige complexiteit.
-> Lees meer

Uitstekende prijs/kwaliteit

Een abonnement waarbij je boekhouding online verwerken heb je al vanaf € 49 per maand. En overstappen gaat snel en simpel. Wil je weten hoe? Neem dan direct contact met ons op.
-> Lees meer

Je boekhouding weer leuk

Wij maken finance weer leuk en helpen je bij vragen. Wij zorgen voor je boekhouding, zodat jij meer tijd hebt om je bezig te houden met wat belangrijk is om je bedrijf succesvol te laten zijn.
-> Lees meer

F.A.Q.

Aanmelden en dan?

Zodra we je gegevens hebben ontvangen, controleren wij je gegevens en binnen uiterlijk 1 werkdag nemen we contact met je op. Je ontvangt van ons dan alle informatie, zodat we samen meteen aan de slag kunnen gaan.

Jij levert via de app of per mail al je facturen en bonnetjes aan en wij verwerken dit in je online boekhouding.

Voor wie is jullie online boekhouding geschikt?

Wij werken voor diverse ZZP ondernemers als hun boekhouder ZZP. Je hoeft alleen maar digitaal je facturen en bonnen aan te leveren. Wij doen de rest.

Wat is in het abonnement opgenomen?

In al onze abonnementen verwerken wij je volledige administratie, verzorgen de BTW aangifte per kwartaal, maken de jaarcijfers en verzorgen de jaarlijkse inkomstenbelasting aangifte. Het abonnement op de online administratie is ook opgenomen in het maandelijks abonnement. Je kan je abonnement per maand opzeggen.

Wat kosten jullie online boekhouding?

Wij bieden verschillende abonnementen aan. Je kan daarbij zelf kiezen welk abonnement het beste bij je past.

Heb je nog vragen?

Laat eens wat van je horen, vinden we leuk!