Wij hebben er wel CAAS van gegeten

Cijfers As A Service

Wij zorgen met de inzet van kennis en capaciteit om organisaties te helpen met periodieke rapportages. Als tijdelijke invulling bij capaciteitsgebrek of om de bestaande situatie te verbeteren.
Wij helpen je met de huidige uitdagingen om relevante data en cijfers in de juiste volgorde te zetten.

Met onze kennis van systemen, processen en financiële huishouding kunnen wij vanuit verschillende invalshoeken meedenken om te verbeteren, maar steken zeker ook de handen uit de mouwen om te zorgen dat reguliere werkzaamheden blijven doorgaan.

Zo heb je een partner om je te helpen met inzicht in data en (financiële) cijfers en rapportages die zeggen wat er speelt.
Maar ook om bijvoorbeeld knelpunten uit je bedrijfsprocessen te signaleren en te verhelpen.

Aanpak zonder poespas

Hoe wij je helpen met inzicht en continuiteit in data, processen en periodieke rapportages

Kennismaking en oriëntatie

Tijdens een persoonlijke kennismaking horen we graag waar onbenut potentieel in de bedrijfsdata en rapportages blijft liggen. Of welk capaciteitsvraagstuk er ligt.  

Maar hoe los je dat op? Kan het beter en gemakkelijker? Welke kansen laat je nu liggen? Samen bespreken we oplossingsrichtingen. 

Rapportage pitstop

Tijdens de rapportage pitstop brengen wij de gemiste kansen laagdrempelig in beeld en boren het voor je aan. Wij laten jouw financiële en bedrijfsgegevens voor je werken. Zodat die kansen worden benut. Kansen waarmee je tijd en geld bespaart en kansen waarmee je groei bevordert.

Wij doen dat met onze pitstop: hoe heb je het nu ingericht? Wat zijn de doelen en hoe wordt daar op gestuurd? Hoe maak je handig gebruik van data in systemen en processen en hoe zorg je voor actuele en volledige rapportages om onderbouwde beslissingen te kunnen nemen. 

Meer over de rapportage pitstop

Evaluatie en voorstel

Na de pitstop heb je een helder beeld en kan je verder. Zelf of met ons, de keuze is aan jou. Na de pitstop ontvang je namelijk een duidelijke rapportage en voorstel van ons.

Aan de slag

Gaan we samen aan de slag? Dan helpen wij je om de volgende stap te maken. Praktisch en to the point. We denken met je mee, maar steken ook zelf de handen uit de mouwen voor meer grip en actuele rapportages. Voor duurzaam ondernemen met meer resultaat.

Download hier onze whitepaper
“Grip en inzicht in je data”
met direct toepasbare tips

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe wij je helpen?

Met de uitkomsten van de reporting pitstop bieden wij 3 vormen van samenwerking. Partnerschap a la carte. 

Je doet het zelf

Met de uitkomsten van de reporting pitstop ga je zelf aan de slag. En loop je ergens tegen aan? Natuurlijk zijn we er dan om je een duwtje in de goede richting te geven.

Wij doen het samen

Wij gaan samen aan de slag. Wij helpen je om de volgende stap te maken. We denken met je mee, maar steken ook zelf de handen uit de mouwen om jouw plan te realiseren.

Wij doen het voor je

Wij ontzorgen je volledig en gaan all-in. We houden je natuurlijk op de hoogte en stellen kritische vragen. Zo blijven we scherp om samen resultaten te boeken. 

Voor deze ondernemers zijn hun cijfers geen abracadabra meer

W. van Zandvoort – Loof

Heel prettig om QOALZ aan m’n zijde te hebben voor mijn administratie. We zijn nog maar net onderweg maar het geeft me nu al rust. Ik heb zowaar zin om met m’n financiën aan de slag te gaan.

QWIEN – Alkmaar

Wat ons aansprak was een pragmatische aanpak met een bewezen, professionele software oplossing zonder een leger van adviseurs. Wij zouden andere bedrijven in het Mkb willen adviseren deze business intelligence oplossing zeker te overwegen als zij van data registratie naar inzicht willen overgaan.

Persoonlijk kennismaken?

Heb je een vraag over data, processen of ben je benieuwd hoe jouw rapportages efficiënter kunnen worden gerealiseerd? Met meer financiële nachtrust tot gevolg. Of heb je vragen over de rapportage pitstop? Neem contact met ons op.