Rapportage pitstop

Bekijk hier de 4 essentiële onderdelen van onze
rapportage pitstop

QOALZ geeft inzicht in alle data en cijfers

Het zal je verbazen hoeveel organisaties er zijn die niet precies weten waarmee ze geld verdienen en wat ze beter kunnen veranderen omdat het niet rendabel is. Zo’n financiële lekkage sluimert soms lang door als zij niet wordt opgemerkt. Terwijl zij vaak makkelijk is om te buigen.

Rapportages met actuele en betrouwbare cijfers hebben voor veel organisaties geen prioriteit. Zo lang het goed gaat tenminste. Maar het maakt je wel kwetsbaar als je niet weet wat je goed doet en wat je kan verbeteren.

Juist bij die organisaties vinden wij het geweldig om (tijdelijk) hun partner te zijn. Om ogen te openen. Vanuit onze passie voor data, cijfers en inzicht. 

 

Wat levert de rapportage pitstop op? 

  Inzicht in de huidige (financiële) huishouding waar je meer succes en winst kan behalen

Screening op 4 essentiële onderdelen voor accurate data en cijfers

 Stappenplan voor duurzaam ondernemen. Concreet en direct toepasbaar

Met de Rapportage Pitstop naar de volgende versnelling

Met onze pitstop screenen wij je onderneming op 4 essentiële onderdelen zodat cijfers in rapportages het werkelijke verhaal vertellen. En buigen we lekkage in processen om naar winst. Door mee te denken én te werken en praktische oplossingen aan te reiken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je het daarna zelf kan doen of samen met ons. Vanuit een concreet stappenplan. Benieuwd hoe dit werkt? Connect, stuur ons een bericht of meld je aan voor een rapportage pitstop. We beloven dat je na afloop precies weet wat er moet gebeuren om de cijfers in de juiste volgorde te laten zien in periodieke rapportages.

Een investering in kwaliteit

Met de ‘Reporting Pitstop’ krijg je beter inzicht in je onderneming. Van KPI’s en doelen stellen tot een soepele administratie.
Met een concreet stappenplan. Gewoon lekker praktisch, zonder moeilijke taal.

Benieuwd naar de rapportage pitstop?

Laten we eens afspreken