Sales dashboard

Wat is een sales dashboard?

Een sales dashboard is een instrument voor informatiebeheer dat je kunt gebruiken om je sales gerelateerde gegevens bij te houden. Dit is informatie die van belang is voor je bedrijf, een afdeling of een specifiek proces. Met de data uit zo’n dashboard kun je in een oogopslag zien wat de sterke en zwakke punten van je bedrijf zijn op sales gebied. Hiermee krijg je makkelijk inzicht in onder andere je leads, follow-ups, en uiteraard conversies. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Online sales dashboard van Qoalz

Een online sales dashboard kan zoals gezegd niet zonder data. Zowel bedrijfsinformatie als andere (big) data wordt automatisch gekoppeld en getoond met de juiste boodschap in jouw rapportage. Je bepaalt éénmalig welke data je nodig hebt en deze wordt dan continu automatisch getoond in je dashboard. Hierdoor heb je 24/7 inzicht in de salesactiviteiten van jouw bedrijf en kun je in een oogopslag zien wat er goed of minder goed gaat. Op deze manier kan je op tijd ingrijpen als er iets mis dreigt te gaan of complimenten uitdelen wanneer alles op rolletjes loopt.

Heb je ook behoefte aan een sales dashboard? Dan ben je bij Qoalz aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten dashboards en staan klaar om je van dienst te zijn. Wij ontwerpen jouw dashboard binnen 1 dag op basis van jouw wensen en behoeften. Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp gaan wij direct aan de slag met het bouwen van het online dashboard zodat we het binnen 2 weken kunnen lanceren.

Voordelen van een sales dashboard…Sales dashboard - Qoalz

 Meer inzicht en betere prestaties realiseren

 Data automatisch uit jouw systemen zichtbaar in rapportages

 Geen handmatige werkzaamheden om data te verzamelen

 Geen handmatige werkzaamheden om rapportages op te stellen

 Sneller bijsturen voorkomt onnodige kosten

 Informatie eenvoudig delen met medewerkers of accountant

Meer informatie? 

Wil je meer informatie over het online sales dashboard of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een demo aan. Wij staan je graag te woord en zullen samen met jou kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Volg ons ook op LinkedIn!

Bekijk hier de functionaliteiten van onze online dashboards.

Stappenplan online dashboard

Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!