Data Inzicht

Visuele weergave van data en kpi’s in begrijpelijke dashboards
Zodat informatie op het juiste moment wordt getoond aan de juiste gebruiker

Data Inzicht

Actuele en betrouwbare data is het fundament voor effectieve sturing en groei. Met data inzicht worden de doelen en KPI’s uitgewerkt en omgezet in automatische, heldere rapportages gericht op de juiste gebruiker. Zodat elke medewerker altijd en overal inzicht heeft in die cijfers die zorgen dat doelen worden gerealiseerd. Financieel en operationeel.

Rapportages die niet direct een helder beeld geven van de situatie zorgen voor vertraging en verwarring. Dat roept vragen op.

Data inzicht zorgt ervoor dat de gebruiker dié KPI informatie krijgt die ook visueel aansluit bij de voorkeuren van de gebruiker. En dat automatisch.

De tijdsinvestering in het verzamelen, bewerken en presenteren van data neemt drastisch af waardoor je tijd overhoudt en het rendement toeneemt.

Goed data inzicht bevat o.a.

  • Automatische rapportages met actuele en betrouwbare informatie
  • Visueel gericht op de gebruiker(s) van de informatie
  • Eenvoudig in gebruik

Wat onze klanten zeggen over QOALZ?

Lees hoe een aantal van onze klanten
onze samenwerking ervaren. 

Wij kunnen de oplossingen van QOALZ zeker aanraden. Snel en duidelijk inzicht in onze KPI’s, waarbij wij onze data eenvoudig beheren.

 

Ward van Zandvoort

LOOF

5/5

Met verschillende systemen in meerdere landen, is een platform dat data kan structureren en eenduidig kan presenteren essentieel. Met QOALZ hebben wij dit in korte tijd gerealiseerd.

Manager Finance & Control

NIDO-Living

5/5

Hoe wij werken?

In stap 3 van de DATA3 methode krijg je inzicht met actuele en volledige data. Zodat je doelen en kpi's meet en waar nodig direct kan bijsturen

Stap 1 Ontwerp dashboard

In een workshop gaan we samen een ontwerp maken voor een (online) dashboard. Zodat KPI's en doelen worden gemeten met actuele data

Stap 2 Implementatie dashboard

Het dashboard ontwerp wordt tot leven gebracht in visuele overzichten, gericht op de gebruikers. Altijd toegang en inzicht in actuele data

Wanneer de Data3 methode wordt toegepast

Dan onstaat er een kettingreactie

Je data sluit 100% aan op de informatie die je nodig hebt voor sturing. En de kwaliteit van je data is op het niveau om onderbouwde beslissingen te kunnen nemen. Jij bent in controle!

Medewerkers die gegevens moeten verzamelen, bewerken en rapportages maken is verleden tijd. Je hebt altijd en overal inzicht in de actuele stand van zaken.

Doordat je het proces hebt geautomatiseerd, besteed je geen tijd en geld aan het verzamelen en bewerken van gegevens en handmatig opstellen van rapportages. Die tijd kan je besteden aan bijvoorbeeld verbeteren van processen. Geen energielekkage bij collega’s maar blije gezichten.

Met actueel inzicht kan je snel bijsturen waar nodig. Je hebt geen belemmeringen in je data om te groeien. Winstlekkage repareren is daarmee verleden tijd.

Aan de slag met de Data3 methode

Wil jij weten of de Data3 methode voor jouw bedrijf kan werken met de hulp van ons team?

Vraag dan vrijblijvend een 45-minuten strategiegesprek aan. In dit gesprek stel ik je een aantal vragen over je onderneming, je product en je huidige gebruik van data. Wanneer blijkt dat ik je kan helpen en jij staat daar voor open, alleen dan praten we daar over verder. Zo niet, dan zal ik je altijd verder helpen, met tips, adviezen of je doorverwijzen naar een andere partij.

Over Andre Maatman en QOALZ

Andre is eigenaar van QOALZ, heeft een achtergrond in de accountancy en veel bedrijven geholpen met vraagstukken op het gebied van Finance, proces- en risicomanagement en IT. Veelal in combinatie met elkaar.

De theorie van de Data3 methode is opgenomen tot de kern van ons bedrijf en ook bij bedrijven die wij geadviseerd en geholpen hebben in de afgelopen 15 jaar.

Vandaag de dag werken wij, vanuit ons kantoor in Harderwijk, samen met ondernemers met een productie of handelsbedrijf die klaar zijn om de huidige kansen ten aanzien van hun data te benutten.

Rekening houdend met hun missie en interne waarden. Wij geloven er namelijk in dat bedrijven streven om het maximale uit hun organisatie en medewerkers te halen. Elke dag weer.