Over ons

Wie wij zijn

QOALZ is een innovatief bedrijf die organisaties hands-on adviseert en ondersteunt bij het realiseren van haar doelstellingen. Wij zijn aanpakkers met de mindset dat voorkomen beter is dan genezen.

Onze inhoudelijke kennis van de business op het gebied van processen en KPI’s in combinatie met onze business intelligence software om stuurinformatie te presenteren in visueel aantrekkelijke online dashboards maakt ons uniek.

Hiermee is de juiste informatie altijd en overal op het juiste moment beschikbaar. Organisaties krijgen weer slagkracht door inzicht én rust om de juiste beslissingen te nemen.

Ondernemers in het MKB verder helpen met de juiste informatie op het juiste moment.
Dat is onze passie.

Onze missie

“QOALZ creëert met online dashboards financiële nachtrust voor ondernemers.”

Onze werkstijl

Maak het simpel, hou het simpel

Focus op korte en lange termijn

Er is altijd een oplossing

Onze visie

“QOALZ streeft ernaar om ondernemers bewust te maken van de verbetermogelijkheden met betrekking tot hun data(management).”

Meer horen?

We kunnen je hier vertellen over waarom we doen wat we doen en wat ons drijft om elke dag het beste uit processen en data te halen. Maar vaak werkt een gesprek veel beter.

Kennismaken met ons en laten zien wat we doen en hoe we het doen geeft bij veel mensen de doorslag om wel of niet met ons samen te werken. Het gaat tenslotte om jouw organisatie, waarvan jij wilt weten hoe wij kunnen helpen met deze vitale bedrijfsonderdelen.

Demo aanvragen
WhatsApp Stel direct je vraag!